FK PARTIZAN: Derbi u finalu Kupa neče biti lep za gledanje!

Fudbaleri Partizana imaju veliku motivaciju da dođu do pobede u finalu Kupa, kako sezonu ne bi završili bez ijednog trofeja, a i derbi sam po sebi je uvek ogorman motiv.

U ekipi Partizana vlada odlična atmosfera pred okršaj sa Crvenom zvezdom na stadionu „Rajko Mitić“ i iz tabora crno-belih očekuju pobedu u finalu:

„Očekivanja su uvek pozitivna! Očekujem pobedu, naravno. Teška utakmica, finale, ali pozitivna očekivanja“, izjavio je Filip Holender i osvrnuo se na to što će se i ovaj susret odigrati bez prisustva navijača:

„Za mene je to negativno, a isto tako smatram i za sve saigrače. Moramo to da prihvatimo. Dugo vreme je tako, volim da igram kad su navijači tu“.

Vezista ekipe iz Humske Aleksandar Šćekić kaže da neće biti lako, ali i da veruje u svoje saigrače.

„Poslednja utakmica u sezoni, biće mnogo teško, ali mi idemo na pobedu da uzmemo trofej i zadovoljimo kako nas, tako i naše navijače. U derbiju nema puno kalkulisanja, najbitnija je pobeda. Sve ostalo se ne gleda, zaboravlja se posle jednog dana“, istakao je Šćekić.

Mladom Svetozaru Markoviću ovo će ujedno biti i oproštajna utakmica u dresu Partizana.

„Očekivanja su kao i svakom drugom igraču ovde i treneru – pobeda. Mi ćemo pokušati da se spremimo najviše što možemo i da uzmemo trofej ove godine“, rekao je Marković i konstatovao je da susreti protiv Crvene zvezde nisu mečevi za uživanje.

„Derbi nije prelep za gledanje. I mi i oni igraćemo na rezultat, jedna je utakmica i sigurno je da ni ovaj derbi neće biti lep za gledanje“.

Napišite komentar

view all comments