Fiorentina dobila konkretnu ponudu za Vlahovića, a evo i od koga!

Početkom zimskog prelaznog roka, počinje i nova saga oko Dušana Vlahovića i nema sumnje da bi mogla da traje do 1. februara, kada je poslednji dan.

Fiorentina čini sve da zadrži srpskog napadača barem do leta, dok bogati klubovi spremaju novac za selidbu sjajnog napadača.

Greatodds

Prvi korak napravio je Arsenal. “Tobdžije” po svaku cenu žele ulazak u Ligu šampiona, a za to im je potreban vrhunski golgeter. Kako javlja “Gazeta delo sport”, Arsenal je na adresu “ljubičastih” poslao ponudu za Dušana Vlahovića.

Ona glasi 70 miliona evra, ali nije sve u novcu. Naime, londonski kub je spreman da plati 55 miliona evra u novcu, a preostalih 15 miliona bi bio transfer Lukasa Toreire u Firencu. Urugvajac je za sada na pozajmici u Fiorentini.

Kada je reč o produžetku saradnje sa Fiorentinom stvari nisu odmakle, dakle, ugovor i dalje odbija da potpiše naš napadač. Navodno, zastupnici Srbina traže četvorogodišnji ugovor po kom bi Vlahović prve sezone zaradio pet miliona evra, a preostale tri po šest miliona evra. Pet miliona evra menadžeri traže za sebe i deset posto od sledeće prodaje Vlahovića, a otkupna klauzula bi bila 75 miliona evra.

Napišite komentar

view all comments