Filipović iskren: “Ovo priznanje pripada najviše ekipi”!

Filip Filipović. Najbolji vaterpolista sveta u 2021. godini“, glasno je rekao voditelj programa.

Laganim korakom u crnom smokingu, srpski as praćen gromoglasnim aplauzom prisutnih, došao je na veliku pozornicu. Primio je nagradu, a onda se na sjajnom engleskom obratio prisutnima.

Greatodds

„Znam da bi mnogi rekli da nije, ali nedostaje samo jedan detalj mali, koji je za mene ogroman i koji bi mi mnogo značio. Voleo bih da su svi momci iz reprezentacije zajedno sa mnom, uz naravno selektora Dekija Savića. Mislim da bi to proslavili na najbolji mogući način. Ovo priznanje pripada najviše ekipi, jer su oni najzaslužniji što je u mojim rukama. Mogu samo da budem zahvalan Bogu što sam bio deo ove generacije svih ovih godina“, rekao je Filipović.

Na pitanje oko odbrane zlata na Riu Filip je rekao:

Uvek kažem da mi nismo odbranili olimpijsko zlato, nego smo ga osvojili“, nasmejao se Filip i dodao „Mi smo sa osvajačkim ambicijama i otišli u Tokio. Znam da je bilo sumnji, dilema. Javnosti i navijača. Ekipa nikada nije sumnjala. Uvek smo verovali u ono što radimo. Znali smo šta nam je cilj. Na samom turniru bilo je uspona i padova, ali sam znao da kada dođe ono najvažnije da ćemo da budemo najbolji. Sve što smo imali da kažemo, rekli smo u bazenu. Ostvarili smo svoje snove. Ponovo.“

Zvezda naciljala centra, povratak na Malom Kalemegdanu?!

 

Napišite komentar

view all comments