Filipo Falko otvoreno pričao o svom životu u Beogradu!

Filipo Falko je od februara član Crvene zvezde i za sada se čini da nije pokazao sav svoj kvalitet i potencijal.

Igrač koji je iz Lećea došao kao veliko pojačanje, nije uspeo da pronađe pravu formu u crveno-belom dresu i opravda velika očekivanja. U tome su ga omele povrede i koronavirus.

Uprkos tome, kako je rekao u intervjuu za Zvezda TV, oduševljen je životom u Beogradu.

“Beograd je zaista prelep. Živim u delu „Beograd na vodi“ i tu sve što mi treba. Ljudi su ovde jako srdačni i topli, kao na jugu Italije odakle sam rodom. Ono što mi najviše nedostaje je more, jer sam bukvalno na obali i rođen. Probuditi se ujutru i gledati u more je neprocenjivo, odmah ti se popravi raspoloženje. Zato sam i uzeo stan blizu reke.”

Fudbal je počeo da igra sa četiri godine.

“Potrebno je veliko zalaganje, naučiti da se prođu i teški trenuci, a ja sam ih imao baš dosta. Možda ponekad i pomisliš da ostaviš sve i da nećeš uspeti u tome o čemu se uvek sanjao, ali mislim da je mene velika strast i ljubav gurala napred”, pominje Italijan.

Angažman u Crvenoj zvezdi mu je prvi van Italije i nije mu lako…

“Ovo je lepo i korisno iskustvo. I dalje je teško, pokušavam da se prilagodim na najbolji mogući način. Svakako ću na kraju karijere, kakva god da bude, živeti u Italiji. Nisam mnogo znao o Srbiji, ostao sam zatečen lepotom mesta i predelima”, zaključuje Falko.

Napišite komentar

view all comments