Filipo Falko o Crvenoj zvezdi

Filipo Falko, zvanično je novi igrač Crvene zvezde. Nedeljama se pričalo o njegovom transferu, bio je problem sa bankarskim garancijama koje je tražio Leće, ali su crveno-beli dobili novog kreativca.

Falko je izneo prve utiske prilikom dolaska u Tursku.

„Utisci su fantastični, svi su mi odmah izašli su u susret, pre svega ceo stručni štab na čelu sa trenerom Dejanom Stankovićem, a onda naravno i moj sunarodnik Dijego Falćineli, koji mi je ponudio svaku vrstu pomoći, kako bih se što pre uklopio“, istakao je Filipo Falko.

Falko je prokomentarisao i navijače koji su veliki vetar u leđa crveno-belima.

„Od prvog dana kada se pojavila mogućnost da dođem u Crvenu zvezdu i kada mi je menadžer saopštio da postoji interesovanje, odmah sam pristao, nije bilo većeg razmišljanja. Jako sam srećan što se nalazim ovde, a što se tiče Crvene zvezde vrlo dobro znam njenu istoriju i dosta sam pratio u poslednje vreme. Navijači su zaista fantastični, prave neverovatnu atmosferu i znam kako to izgleda na severnoj tribini kada se igraju utakmice.“

Italijan je takođe istakao da će od velikog značaja biti prisustvo Dejana Stankovića na klupi.

Šef stručnog štaba Dejan Stanković ostavio je dubok trag u Interu. Sigurno će mi mnogo pomoći u Crvenoj zvezdi. Čak i kada sam pričao sa njim, pre nego što sam došao ostavio je odličan utisak na mene. Upravo zbog toga sam jedva čekao da se pridružim ekipi i siguran sam da ću pružati maksimum i boriti se za klub, kao i svoj budući napredak.“

Falko nije krio oduševljenje pred meč sa Milanom.

„Izuzetno sam ponosan što sam postao član Crvene zvezde. Nadam se da ću imati priliku da zaigram u utakmici protiv Milana, kao mali sam sanjao da igram u evropskim takmičenjima protiv najboljih ekipa Evrope, biće to ostvarenje mojih snova„, zaključio je Filipo Falko.

Napišite komentar

view all comments