EURO 2020: Holandija demonstrirala silu! Pandev završio karijeru! (VIDEO)

Fudbaleri Severne Makedonije su odigrali hrabro protiv favorizovanih Holanđana i nisu se obrukali na ovom prvenstvu, iako nemaju osvojeni bod. Možda i važnija informacija od ove je ta da je Goran Pandev nakon ovog meča završio reprezentativnu karijeru!

Legendarni Goran Pandev je odigrao poslednju utakmicu u dresu Makedonije, dres u kojem je prolio mnogo znoja, a bilo je i krvi. Njegova reprezentativna karijera je za primer svima kako se treba ophoditi prema državnom grbu.

Genijalnim dodavanjima je u dva navrata pronalazio igrače, a Ivan Tričkovski, nekadašnji igrač Crvene zvezde je u 10. minutu zatresao mrežu, ali je bio u minimalnom ofsajdu. Nešto kasnije, Pandev je petom dodao do Trajkovskog čiji je udarac završio na stativi, pa se Holandija tako izvukla na samom startu meča.

Ipak, nešto kasnije je Holandija povela u 24. minutu. Odličan pas Malena je rutinski iskoristio Memfis Depaj za vođstvo od 1:0.

Sve dileme na ovom meču je otklonio novi igrač PSŽ-a Vajnaldum, koga je loptama hranio Memfis Depaj dvaputa u 51. i 58. minutu meča za konačnih 3:0.

U drugom meču u grupi C, Austrija je savladala minimalnim rezultatom slabu Ukrajinu, a strelac jedinog pogotka na meču bio je Baumgartner u 21. minutu na asistenciju Davida Alabe.

Napišite komentar

view all comments