DUŠAN VLAHOVIĆ DOGOVORIO LIČNE USLOVE: Šta se čeka za transfer u novi klub?

Posle neverovatne sezone koju je imao Dušan Vlahović, našao se na meti mnogih timova i postao želja nekoliko velikana, pa su šanse da ga Fiorentina zadrži ravne nuli.

Kada „eksplodiraš“ kao što je to uradio bivši igrač Partizana i postaneš treći strelac Serije A pored toliko vrhunskih napadača, a pritom igraš standardnu devetku u reprezentaciji, sasvim je normalno da te žele najveći klubovi Evrope.

Nakon tri sezone provedene u klubu i nakon nekoliko ponuda za Dušana, jedna se posebno izdvojila i privukla našeg napadača.

U pitanju je Juventus, a kako se saznalo, Dušan Vlahović je dogovorio lične uslove sa ekipom koja će dati sve od sebe da povrati tron koji je izgubila nakon devet godina vladavine.

Jedina stvar koja koči transfer jeste situacija oko Kristijana Ronalda, odnosno da li će ostati ili napustiti klub.

Ronaldo ima ugovor sa Juventusom do 2022. godine, a pored 36 godina još uvek igra na vrhunskom nivou. Ove sezone je bio najbolji strelac Serije A sa 29 golova, a kako se ističe da Portugalac nije srećan, odlazak nije nerealna opcija.

Sve u svemu, dok se ta situacija ne reši, transfer Vlahovića će morati da sačeka još neko vreme, sigurno do završetka nastupa Portugala ne EURO 2020.

Juventus bi morao da plati „ljubičastima“ između 55 i 60 miliona evra, a moguća je i opcija da neko od igrača „stare dame“ pređe na stadion „Artemio Franki“ uz doplatu za našeg igrača, kao i pozajmica uz otkup ugovora, nešto slično je urađeno sa Kijezom.

Napišite komentar

view all comments