Dragan Milosavljević se vratio u domaću košarku i ima novi klub!

Dragan Milosavljević je postao i zvanično novi član Mege! Ovo će naići na razočarenje „Grobara“ koji su se nadali da će ga ponovo gledati u crno-belom dresu.

Miško Ražnatović se nije šalio juče za 1. april, pa je tako Mega dovela jedno od najvećih pojačanja ikada. Bivši igrač Unikahe i Partizana, između ostalog, stiže u beogradski klub…

Milosavljević nije igrao dugo košarku, o čemu je pisao i Miško nakon potpisivanja ugovora.

„Rođeni smo u istom gradu. Čak smo i živeli u istoj stambenoj zgradi, doduše u različito vreme. Sarađujemo od kada je kao 18-godišnjak iz kruševačkog Napretka, krenuo u profesionalne vode. Dragan Milosavljević se nalazi u najdelikatnijem trenutku karijere, jer je igrajući za reprezentaciju Srbije doziveo povredu, koja ga je odvojila 20 meseci od terena! Moja je obaveza da uz igrače budem ne samo u trenucima pravljenja milionskih ugovora, nego i u najtežim momentima. Draganu je potrebna medicinsko sportska nega, vreme provedeno na terenu i strpljenje. Obojica smo ubeđeni da je Mega prava sredina za to, i stoga je Dragan potpisao ugovor sa klubom do kraja takmičarske sezone. Predvodiće ekipu u plej-ofu Lige Srbije, i potajno se nadam da ce se vratiti u vrhunsku formu, i upustiti u borbu za mesto u reprezentaciji Srbije!“, napisao je Miško na Instagramu.

Po potpisivanju ugovora sa Megom, Milosavljević je izjavio da veruje da je to prava odluka za klub i njega:

„Došao sam u Megu da se vratim košarkaški, da dođem u takmičarski ritam. Mislim da je ovo prava odluka, Mega ima odličan sistem gde se radi na razvijanju mladih igrača i ja verujem da ću uz njih uspeti da se vratim košarci, a da ću sa druge strane svojim iskustvom pomoći ekipi„, izjavio je Milosavljević.

Jedva čekamo da ga ponovo vidimo kako igra košarku i to na našim terenima.

Napišite komentar

view all comments