DORTMUND NE MARI ZA MILIONE: Odbili skoro 300 miliona evra za dva najbolja igrača bez ikakvih problema!

Nadimak kluba nije za džabe „milioneri“. Nisu poleteli za prvim ponudama, već puštaju da se zainteresovani još „otvore“. Što da zarade manje, ako mogu više nešto kasnije ili iduće sezone?

Dva igrača su bombe kluba iz Dortmunda. Iako postoje zainteresovani za njih, Borusija ne žuri sa njihovom prodajom, a i zašto bi kada su vrhunski igrači i mladi, a pritom žele da postanu konkurentni sa Bajernom za titulu.

Najpre su odbili 200 miliona evra za Erlinga Halanda, kojeg je u svojim redovima želeo Čelsi. Prosto, Dortmund ne želi ovog leta da proda fantastičnog norveškog napadača i tu je stavio tačku na bilo kakve ponude i pregovore.

Sada je odbio i 78 miliona evra za Džejdona Sanča. Engleski reprezentativac je na meti Mančester junajteda, ali Sanča u Dortmundu procenjuju na 90 miliona evra i ne žele da ga prodaju ispod toga. Imaće priliku Junajted da nastavi pregovore posle Evropskog prvenstva, ali ko zna, možda Sančo odigra fenomenalno EP, pa mu cena dodatno skoči…

Sam igrač ne obraća pažnju na zbivnja u vezi s njegovim eventualnim transferom nastadion „Old Traford“.

„Ne zamaram se spekulacijama, fokusiran sam samo na svoje igre i na ekipu. To je najvažnije, a ostalo nije bitno za igru“, poručio je Sančo pred početak Evropskog prvenstva.

Podsećamo, Engleska igra svoj meč na Evropskom prvenstvu sa Hrvatskom u nedelju od 15 časova.

Napišite komentar

view all comments