,,Đoković je sebičan prema nama ostalim kolegama”

Potezi Novaka Đokovića nisu naišli na odobravanje jednog dela njegovih kolega.

Poruke podrške za prvog tenisera sveta izostale su od Endija Marija i Rafaela Nadala, a glas su podigli Marton Fučovič i sada portugalski teniser Žoao Souza.

Greatodds

Souza je poručio da razume donekle Đokovića, ali da je i “pomalo sebičan”.

Novak ima svoje ideale i ovo što se dešava nije dobro za tenis, kao i za ceo sport. Stavljajući se u Novakovu poziciju, razumem poteškoće kroz koje prolazi, s obzirom na njegova uverenja. Sa druge strane, to je pomalo sebičan odnos prema kolegama”, rekao je Souza.

Dodatno je pojasnio.

Mnogi od nas, ne pričam o sebi, ne bi voleli da su vakcinisani, ali je to pravilo kako bismo igrali. Đoković je uspeo da ga zaobiđe i na kraju je jedini nevakcinisani teniser koji se takmiči na Grend slemu“, dodao je Portugalac.

OGLASIO SE: Novak Đoković sve objasnio u nekoliko rečenica!

1 Komentar

Napiši komentar
  1. Nikola
    12 januara, 22:46 Nikola

    Pogodio je u metu. Ne zele da se vakcinisu ali su morali. Znaci Djokovic je “kriv” sto su oni beskicmenjaci. Takodje kaze da je Djokovic sebican ali bi trebalo pitati i njih da li su oni “sebicni”, kivan je na Djokovica zato sto se bori za sebe – doduse to se nekad zvalo sebicluk. Vakcinisani su postali sebicni prema nevakcinisanima bez ikakvog osnova ali napad je najbolja odbrana.

    Odgovorite na ovaj komentar

Napišite komentar

view all comments