DIREKTOR ČUKARIČKOG OTKRIVA: Bilo je razgovora sa Partizanom za Mijailovića, čeka se Iliev!

Navijači Partizana i dalje čekaju prvi konkretan potez kluba po pitanju zimskih pojačanja, a kako je trener Stanojević je i najavio, prva meta bi trebalo da bude novi defanzivni vezni fudbaler.

Mnogima je prva asocijacija bio Ljubomir Fejsa koji je slobodan u izboru nove sredine, danas se pojavila informacija da je crno-belima ponuđen i Ivan Radovanović iz Đenove, ali kako sada stoje stvari, crno-beli se najviše interesuju za fudbalera Čukaričkog i bivšeg igrača Crvene zvezde Srđana Mijailovića.

Greatodds

Prethodnih dana bilo je spekulacija u medijima na tu temu, ali sada je jasno da nisu u pitanju samo spekulacije, već da ima konkretnog interesovanja za ovog fudbalera.

“Tačno je, bilo je poziva, razgovora za Mijailovića, ali ništa konkretno. Trenutno sam na poslovnom putu, posle 10. januara ćemo sve rešavati. Ima vremena za pregovore. Uz to, hoćemo i da se rešimo nekolicine igrača”, izjavio je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević za ”Sportski žurnal”.

Mijailović ima već 28 godina, prošle godine je stigao u Čukarički i u ekipi sa Banovog brda pruža odlične partije i jedan je od najvažnijih igrača ”Brđana”. Svojevremeno ga je kao veoma mladog igrača u Crvenoj zvezdi ”bacio u vatru” Robert Prosinečki, koji je imao puno poverenje u njega, pa su kasnije sarađivali i u turskom Kođžaeliju.

Sada se čeka potez Ivice Ilieva, da se dogovor konkretizuje i pregovori privedu kraju.

Bivši fudbaler Partizana napustio ekipu iz Turske!

Partizanova želja je bivši igrač, ali to nije sve. Žele i Zvezdino dete!

Napišite komentar

view all comments