Dejan Stanković na konferenciji pred revanš meč sa Milanom! (VIDEO)

Pred revanš meč sa Milanom u Ligi Evrope, trener Crvene zvezde Dejan Stanković, kaže da je ovo idealna prilika da se crveno-beli pokažu u najboljem svetlu na velikoj pozornici.

Posle 2:2 u Beogradu, Zvezdi teoretski treba jedan gol u Milanu, ali pod uslovom da ne primi nijedan.

“Mi nismo kalkulisali ni pred prvu utakmicu – nije bitna formacija, već kako i nastupio i izgledao na terenu. A ja znam kako smo izgledali na terenu, a to znaju i moji igrači. Ako si dao dva gola kod kuće, treba ti jedan da prođeš… Ali treba biti dosta, dosta oprezan, jer ako im ostaviš prostora oni su za dve sekunde ispred tvog gola”, rekao je Stanković u Milanu.

Svestan je Stanković jačine Milana, ali niko među crveno-belima nije pesimista.

“Imaju fenomenalnu tranziciju, izuzetno su brzi, jaki jedan na jedan, svi su videli jačinu milana. Treba biti realan, ali nam niko ne može uzeti nadu i mogućnost da prođemo dalje”.

Milan je poražen od Specije u Seriji A, kao i od Intera pre nekoliko dana.

“Ne možemo se porediti ni sa Interom ni sa Specijom, ne možemo prepisati recept. Ali te utakmice su nam pokazale da Milan može da bude i ranjiv”, rekao je Stanković.

Meč sa Milanom u Italiji, smatra trener crveno-belih, jeste nagrada za njegovu ekipu za sve ono što su uradili u prošlom periodu.

“Za moje momke je ovo lepa prilika. Ja im kažem da je ovaj meč kao nagrada. Za odricanje, poštenje, trud i rad… Ovo je premija, prilika da se svi pokažemo, a siguran sam da ćemo se pokazati”, zaključio je Stanković.

Milan i Zvezda igraju u četvrtak od 21 čas.

Napišite komentar

view all comments