DA LI JE ON NOVO POJAČANJE CRVENE ZVEZDE? Njegov menadžer tvrdi da je kontakt uspostavljen!

Fudbalski klub Crvena zvezda navodno pregovara sa reprezentativcem Moldavije Katalinom Karpom (28).

Nakon Ohija Omoižuanfa, Crvena zvezda traga za novim pojačanjima. Bekovske pozicije su prioritet, pitanje je hoće li se planovi promeniti sa odlascima nekih fudbalera, ali o veznom redu se za sada ne govori.

Greatodds

Seku Sanogo, Gelor Kanga, Slavoljub Srnić, Nenad Krstičić i Njegoš Petrović su bili igrači koje je Dejan Stanković najčešće koristio na sredini terena, uz poneku partiju Petra Stanića. Srnić bi trebalo da napusti ekipu budući da mu ističe ugovor s krajem godine, pominjao se odlazak i Petrovića, ali te spekulacije su ubrzo utihnule.

Sve u svemu, Crvena zvezda planira dolazak veziste, a prema pisanjima moldavskih medija, fudbaler Dinama iz Bukurešta Katalin Karp nalazi se na listi želja sportskog sektora crveno-belih. Crveno-beli su već kontaktirali njegovog menadžera, koji je to potvrdio u medijima.

Ugovor mu ističe na leto, pitanje je da li bi Crvena zvezda bila spremna da izdvoji novac za njega za obeštećenje, ali bi mogli da ga sačekaju na kraju sezone, kada je izvesnije da bi Njegoš Petrović mogao napustiti klub.

Karp je bio deo moldavskog tima koji je 2016. godine igrao kvalifikacioni meč za Evropsko prvenstvo protiv Srbije, a prethodno je nastupao za rumunski Kluž, Steauu, Vitoriu, Ufu

Zvezda naciljala novo pojačanje!

Napišite komentar

view all comments