Crvena zvezda uputila izvinjenje Ibrahimoviću povodom incidenta na tribinama stadiona „Rajko Mitić“

Fudbalski klub Crvena zvezda najoštrije je osudio uvredljive poruke upućene fudbaleru Milana Zlatanu Ibrahimoviću i naveo da će u saradnji sa nadležnima pronaći pojedince koji su bacili mrlju na ovaj meč.

Crvena zvezda i Milan su sinoć u Beogradu odigrali nerešeno 2:2 u prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope. Zlatan Ibrahimović je utakmicu pratio sa tribina, a iako nije bilo publike na stadionu, nekoliko desetina ljudi sedelo je u loži odakle se moglo čuti kako jedan muškarac vređa ovog fudbalera poreklom iz Bosne, na nacionalnoj osnovi. Izmedju psovki, čulo se i „smrdljivi balijo“.

„Crvena zvezda najoštrije osuđuje uvredljive povike Zlatanu Ibrahimoviću tokom sinoćnjeg meča sa Milanom. Кao klub smo učinili sve da organizacija meča bude na nivou dva velika kluba i nećemo dozvoliti da jedan primitivni pojedinac baci mrlju na tradicionalno poznato gostoprimstvo naše zemlje i našeg naroda“, navodi se u saopštenju kluba.

Iz beogradskog kluba su se izvinili Ibrahimoviću i naveli da nikada neće tolerisati ovakve ispade publike.

„Crvena zvezda će u saradnji sa nadležnim organima pronaći pomenutog pojedinca i insistirati da snosi sve posledice takvog ponašanja. Crvena zvezda se najiskrenije izvinjava Zlatanu Ibrahimoviću zbog neprijatnosti koji je doživeo u našoj kući. Naš klub je po starim srpskim običajima oduvek bio dobar domaćin i to je poznato u celoj Evropi i tako će ostati i ubuduće jer nikada ovakve ispade nećemo tolerisati“, rečeno je u saopštenju.

Revanš utakmica Milana i Zvezde igra se narednog četvrtka na San Siru.

Napišite komentar

view all comments