BURNO U RIMU: Ko će na klupu Lacija?

Ove sezone je vrteška trenera u Seriji A kao niakda do sada, a nešto slično se dešavalo pre neku sezonu u Premijer ligi.

Nakon što su Roma, Juventus, Inter, Napoli i Fiorentina rešili pitanje trenera za narednu sezonu, pitamo se ko će biti novi trener Lacija?

Mnogi smatraju da je Siniša Mihajlović kao bivši igrač kluba, ljubimac navijača i trener sa autoritetom najbolje rešenje, on ipak nije među prvim opcijama za naslednika Inzagija.

Lotito se bazirao na dovođenje Sarija, bivšeg trenera Napolija, Čelsija i Juventusa. Pominjan je osim Italijana i Nunjo Espirito Santo, koji je otišao iz Vulvsa, ali tu nije kraj opcijama za novog šefa struke nebesko-plavih.

Sutra u grad stiže Andre Viljaš Boaš, na pregovore sa upravom. On je posle odlaska iz Marseja napravio pauzu, ali će razgovarati sa Lotitom, ako Sari odbije, onda bi Portugalac mogao da preuzme klub.

To bi bila neverovatna priča, pošto je on nekadašnji Murinjov saradnik, može se reći i učenik, sa kojim Žoze nije u dobrim odnosima, pa možete samo zamisliti rimski derbi u susretu Rome i Lacija.

I još jedna opcija, ali ništa manje interesantna je Rafa Benitez, koji ne krije da bi voleo da se vrati u Italiju.

Napišite komentar

view all comments