Bruklin je nezaustavljiv sa tandemom KD i „Bradom“

Bruklin Netsi su pobedili Milvoki Bakse rezultatom 125:123 uz još jedan nestvaran meč tandema Durent-Harden.

Dve super zvezde ovog novokomponovanog tima su ponovo terorisale odbranu rivala, Harden je postigao 34 poena, imao 12 asistencija, dok je Durent imao 30 poena, 9 skokova i 6 asistencija. Kada im se priključi Irving, ovo će biti ekipa koju će teško ko moći da zaustavi. Adetokumbo nije mogao ništa da uradi večeras za svoju ekipu da im pomogne, a on je rekao ako imaju specijalno veče, KD i „Brada“ mogu da daju i po 50 poena. Grk je bio odličan, 34 poena, 12 skokova, 7 asistencija, ali su Baksi zaustavljeni od jače ekipe nakon četiri uzastopne pobede.

Bruklin je gubio poen razlike na 37 sekundi do kraja, kada je Harden osvojio loptu, prosledio je Durentu, a ovaj postiže trojku za konačan rezultat i pobedu svog tima. Pogledajte u nastavku kako je to izgledalo. Ovaj čovek se baš uželeo košarke.

Harden je inače dao 11 poena u prvom poluvremenu, ali je onda „odvrnuo na najjače“ i spasa rivalu nije bilo. Kajri Irving je već sedam mečeva odsutan, ali je Stiv Neš izjavio da bi sutra mogao da se vrati, kada Bruklin igra protiv Klivlenda. Jedva čekamo da vidimo udarnu trojku na terenu…

Napišite komentar

view all comments