BRAVO: Srbija uspešno startovala na Evropskom prvenstvu!

Srbija je uspešno startovala na Evropskom prvenstvu! Savladana je Ukrajina rezultatom 31:23 (17:11). U meču sa Hrvatskom u subotu, naša selekcija će se boriti za plasman u drugi krug.

Jedna potpuno nova generacija koja je opravdala očekivanja. U pivotu Draganu Pešmalbeku su dobili igrača za oba pravca, šansu su dobili  Borzaš i Milosavljević, na golu je sjajan bio Milan Bomaštar, koji je odlično skidao šuteve Ukrajinaca sa krila. Odličan na levom krilu bio je Šotić.

Greatodds

Naši su odigrali snažno u odbrani, a isto tako i precizno u napadu. Posle uvodnih minuta, kada nisu iskoristili prva dva napada, krenulo je mnogo bolje. Od prvog pogotka Đukića iz sedmerca, kao da je pao neki teg s ruku naših reprezentativaca. Prvo vođstvo zabeležili su u osmom minutu za 3:2 precizan je bio Šotić i od tada je prednost konstantno bila na strani naših momaka.

Igrali su dobro i s igračem više i sa igračem manje, sve je delovalo jako dobro. Ohrabrenje za ono što sledi, ali treba imati na umu da je Hrvatska daleko kvalitetniji protivnik od Ukrajine.

Već posle prvog poluvremena bilo je jasno kome će da pripadnu bodovi. Ako je neka dilema i postojala, ona je raspršena 38. minutu, Srbja je postigla dva gola u trenucima kada je imala dva igrača više, Bomaštar je skinuo zicer, a oba puta precizan je bio Darko Đukić. Tada je sve bilo gotovo.

Napišite komentar

view all comments