Borjan ozdravio i priključio se pripremama Zvezde!

Kapiten Crvene zvezde Milan Borjan uspešno se oporavio od koronavirusa i sa osmehom na licu se priključio saigračima na pripremama u Antaliji.

Podsetimo, čuvar mreže ekipe Dejana Stankovića pre okupljanja tima posle praznika, pre samo tri dana, bio je pozitivan na Kovid-19 testu.

Greatodds

„Pričao sam sa celom ekipom i video sam se sa svim saigračima. Osećaj je izvanredan i mnogo sam srećan što sam stigao. Kasnio sam dva dana zbog korone, ali sada sam dobro, jedva čekam da se popodne priključim ekipi na treningu. Osećam se fenomenalno, prošla je korona kroz mene u “hodu”. Tek kada sam se vratio u Beograd sam saznao da sam pozitivan na redovnom testiranju. Posle nekoliko dana, uz lekove i savete doktora sve je prošlo kako treba. Na drugom testiranju bio sam negativan. Seo sam odmah u avion i pridružio se saigračima“, počeo je kapiten Zvezde.

Reprezentativca Kanade očekuju obaveze u nacionalnom timu, ali daće maksimum da se što bolje spremi za naredne izazove koji očekuju crveno-bele u prolećnom delu sezone.

“Čeka nas dugačak period u Antaliji, ali svi momci su spremni. Jedva čekaju da se vrate utakmicama. Kada krene prvenstvo da se borimo za titulu i probamo da osvojimo pehar. Presrećan sam, ali nažalost biću ovde sa njima samo sedam dana. Nakon toga putujem zbog obaveza u reprezentaciji Kanade, očekuju me tri meča. Nedostajaće mi da budem sa saigračima tri nedelje ovde u Turskoj, ali očekuju me reprezentativne obaveze. Kada se vratim krećemo u pohod na titulu”.

Zvanično: Zvezda predstavila Pićinija!

Lazetić iskren: “Jedva čekam utakmice”!

Napišite komentar

view all comments