BOMBA: Volden ostaje u crveno-belom dresu, ali ne u Crvenoj zvezdi!

Trener Crvene zvezde, Dejan Radonjić, najavio je da u finalu Košarkaške lige Srbije neće moći da računa na Korija Voldena, ali sada stižu informacije o američkom košarkašu, kao i da se ne radi samo o povredi.

Naime, grčka Gazeta piše da trener Olimpijakosa, Jorgos Barcokas, želi da pojača svoj tim upravo igrač crveno-belih Korijem Voldenom. Nakon skoro izvesnog odlaska Džordana Lojda, ovo bi bio ozbiljan udarac na sastav Zvezde.

Olimpijakos će i naredne sezone graditi igru oko prve zvezde tima Kostasa Slukasa, ali trener grčkog tima želi da pronađe plejmejkera i da ga upari sa grčkim košarkašem.

„On je svestan Olimpijakosovog interesovanja i pozitivno gleda na mogućnost te saradnje. Suštinskih pregovora još nije bilo, samo osnovnih razgovora koji su postavili dobar temelj za prelazak na razgovor o finansijskom delu“, ističu grčki novinari.

Podsetimo, Volden je prošlog leta prešao iz Partizana u Crvenu zvezdu, pa ostaje da vidimo da li će sada otići i u Grčku i nastaviti da nosi dres istih boja…

Napišite komentar

view all comments