BOMBA: Jokanović i Mitrović ponovo zajedno u istom timu!?

Navijači Šefild junajteda nadaju se da će imenovanje bivšeg menadžera Fulama Slaviše Jokanovića za njihovog novog trenera dovesti do ponovnog susreta sa njegovim bivšim napadačem Aleksandrom Mitrovićem!

Bio bi to najneverovatniji transfer leta, a navijači Šefild Junajteda sanjaju da će postavljanje Slaviše Jokanovića za novog trenera dovesti do ponovnog susreta sa njegovim bivšim napadačem Aleksandrom Mitrovićem.

Navijači su brzo poslali Mitroviću jasan signal da ga žele u ekipi zajedno sa srpskim trenerom.

Velike se nade polažu da će Jokanović uvesti Šefild junajted u Premijer ligu, pošto je dva puta ranije uspevao u promociji iz Čempionšipa.

Veliki deo te zasluge nosi Mitrović pod vođstvom Jokanovića. Srbin je u toj čuvenoj sezoni za Fulam postigao 12 golova u 17 mečeva, pošto su sezonu završili u sjajnoj formi, pobedivši Aston Vilu u finalu plej-ofa.

Međutim, Mitrović nije imao puno nastupa za Fulam prošle sezone u Premijer ligi, igrao je na samo 13 mečevai, a pričalo se o sukobu njega i Skota Parkera, koji je u međuvremenu otpušten iz Fulama.

Iz pouzdanih informacija saznajemo da 26-godišnji napadač želi da napusti „Krejven Kotidž“, ali za sada još ništa nije konkretizovano.

Nedavno je stigla ponuda od Dinama iz Moskve za 16 miliona funti, ali je glatko odbijena! Takođe, kao jedna od opcija pominjala se i Roma, da našeg igrača želi lično Žoze Murinjo.

Mitrović, koji je već postao srpska legenda, pošto je postigao 41 pogodak u 64 nastupa za svoju zemlju, ne krije da je veliki obožavalac Jokanovića. što se moglo i videti u njihovoj prethodnoj saradnji. Još jedna stvar koja ih veže je činjenica da su obojica legende Partizana za koji su nastupali, svako u svoje vreme…

Ostaje nam da vidimo da li ćemo još jednom gledati ovaj dvojac u Čempionšipu kako promovišu još jedan klub zajedno u Premijer ligu. Postavlja se jedino pitanje da li Šefild ima novca za našeg vrhunskog napadača?

Napišite komentar

view all comments