Bomba! Dejan Radonjić je novi-stari trener Crvene zvezde! Delije u euforiji dočekale ovu vest

Vest koja je danas odjeknula širom Srbije i malim Kalemegdanom! Saša Obradović je smenjen sa mesta trenera Crvene zvezde, a na njegovo mesto je došao ni manje ni više nego ljubimac delija Dejan radonjić.

On se vraća na mesto trenera crveno-bele ekipe nakon tri godine, a u međuvremenu je trenirao ekipu Bajerna dve godine. Nakon serije loših rezultata beogradske ekipe, Saša Obradović je smenjen sa mesta trenera, iako se od njega očekivalo puno, pa iskusnog stručnjaka koji je godinama sa uspehom vodio ekipu Albe. Nažalost, usledila je crna serija u Evroligi i pet uzastopnih poraza, a zatim i težak poraz od skoro 30 razlike od Zenita, iako Zvezda ima tima za respekt od jako kvalitetnih igrača, pa su svi očekivali mnogo više od ove sezone.

Radonjić je sa Zvezdom tri puta osvojio ABA ligu, Superligu Srbije  i Kup Radivoja Koraća, što je neverovatan uspeh i nije ni čudo što je miljenik navijača, a i članova uprave.

Njegovi naslednici nisu uspeli ni blizu da priđu njegovim uspesima, a kamoli nadmaše. U sezoni 2017/2018 trener je bio Dušan Alempijević, pa zatim Milan Tomić, Dragan Šakota i poslednji Saša Obradović.

Za ove tri i po sezone porazi u Kupu Radivoja Koraća protiv Partizana su postali uobičajeni, takmičenje u Evroligi je i pre epidemije koronavirusa sve manje interesovalo navijače.

Ponovo će se prepričavati „Radonjizmi“ u ekipi Crvene zvezde i šire…

Napišite komentar

view all comments