BOLONJA: Miha dobija pojačanje iz snova!

Kako stoje stvari, Bolonja koju predvodi Siniša Mihajlović će dobiti veliko pojačanje pred narednu sezonu i borbu za Evropu.

Ovo će sigurno obradovati i Sinišu Mihajlovića i ojačati želju da ostane u klubu i naredne sezone, jer traži pojačanja koja će mu omogućiti da pobegnu iz sredine tabele i da se klub bori za Ligu Evrope.

Naime, uprava kluba je blizu dogovora sa Markom Arnautovićem koji se posle više od 10 godina vraća u Seriju A, gde je kratko nastupao za Inter u vreme Murinja.

Austrijanac našeg porekla je već obavestio sadašnji klub Šangaj da želi da se vrati u Evropu, pa će pre toga predvoditi Austriju na EURO, ali pre toga bi mogao da postigne konačan dogovor sa Bolonjom.

Kako pišu italijanski mediji on bi bio najplaćeniji igrač tima, potpisao bi na četiri godine, a onda se verovatno preselio u MLS ligu, gde vlasnik Bolonje Saputo poseduje ekipu Montreala.

Arnautović ima 32 godine, mnogo fudblaskog iskustva širom Evrope, a pristao bi na znatno manju platu nego što ima u Šangaju, nekih tri miliona evra sa bonusima.

U njegovom klubu najviše zarađuju dvojica iskusnih igrača Sorijano i Sansone koji primaju oko 1.6 miliona evra…

Napišite komentar

view all comments