Bogati Njukasl nije mogao protiv “pevaca”! (VIDEO)

Dobar fudbal je viđen na “Sent Džejms Parku” i trijumf londonskih “pevaca”.

Već posle prvih 45 minuta Totenhem je stigao do dva gola prednosti protiv Njukasla i bilo je jasno da domaćima u nastavku predstoji pretežak zadatak. Na kraju, trijumf ekipe iz Londona sa 3:2 (3:1).

Osetila se euforija kod navijača kupovinom Njukasla od strane prebogatog saudijskog princa, a na sve to su domaći poveli već u 2. minutu poveli. Gol je postigao Vilson, ali to je bilo i sve što su crno-beli učinili u prvih 45 minuta. Već u 17. minutu bilo je 1:1, a gol je bio delo Ndombelea.

U 22. minutu Hari Kejn šalje loptu u mrežu, ali sudija pokazuje da nije gol. Međutim, usledila je provera u VAR sobi i posle minut-dva neizvesnosti, sudija je preinačio svoju prvobitnu odluku i pokazao na centar! To je dodatno dotuklo domaće fudbalere kojih nije bilo nigde do odlaska na odmor, a u trećem minutu nadoknade vremena i Son postiže gol za ubedljivih 3:1 za “pevce”.

Dajer je u 89. minutu postigao autogol za konačnih 3:2.

Jedna neprijatna situacija se dogodila, a u pitanju je jedan navijač na tribinama kome je ukazana pomoć i kome su masirali srce. Hari Kejn je nakon meča poslao poruku podrške i izrazio nadu da se sa navijačem sve u redu.

Napišite komentar

view all comments