BOBAN KONAČNO STARTER: Oduševio komentatore svojim potezom! (VIDEO)

Dočekao je Boban Marjanović da bude starter Dalasa. Sasvim zasluženo, pošto je na pravi način koristio sve što mu do sada nisu pružali i pokazao da zaslužuje više minuta i igre u ekipi.

Srpski centar je u pobedi Dalasa protiv Los Anđeles Klipersa rezultatom 105:100 na terenu proveo 20 minuta i postigao je devet poena (3/6 za dva, 3/4 slobodna bacanja) i imao sedam skokova. Ponovo je delovao dominantno pod koševom, kako svojim, tako i protivničkim.

U jednom momentu je bio okružen četvoricom protivničkih igrača. Pokušavali su da ga zaustave, skakali oko njega u nameri da dođu do lopte, ali čuveni „Bobinator“ im to nije dozvolio. Dobio je tri udarca, a od svakoga po malo, pa su na kraju sudije svirale faul.

Usledio je urenebesan komentar američkih komentatora:

„Kao da se igra sa decom iz komšiluka.“

Dalas ovom pobedom sada ima prednost od 3:2 u seriji, a jaefikasniji i ovoga puta je bio Luka Dončić sa čak 42 poena, 14 asistencija i osam skokova.

Ekipa Atalanta za koju nastupa Bogdan Bogdanović se plasirala u narednu rundu, nakon što su pobedili Njujork Nikse rezultatom 103:89. Bogi nije bio na nivou, pa je tako postigao samo 9 poena, ali je značajno uticao na ovaj plasman svoje ekipe.

Napišite komentar

view all comments