BEKER UZ NOVAKA: Njegove pripreme su najgore ikada pred jedan grend slem!

Bivši trener Novaka Đokovića Boris Beker, od početka drame u Australiji podržava srpskog tenisera.

“Njegove pripreme su najgore ikada pred grend slem. Ne samo da nije bio na terenu šest dana, nije mogao da jede ono što mu je potrebno. Posle svega, nije znao do ponedeljka uveče da li će ostati ili neće, da li će morati da se vrati. Ako bude ranjiv, to će biti u prvoj nedelji turnira. Ako pregura to, onda je favorit za trofej”, smatra Nemac.

Greatodds

“Prvo mi ga je bilo žao. Poznajem ga veoma dobro, i dalje smo bliski prijatelji. Mnogo toga je bilo pogrešno. Pitanje je ko je ispao loš momak. Publika misli da je to Novak. Ponekad pravi duple greške, ali je imao ispravna dokumenta.”

“Pitam se šta će se dogoditi u budućnosti. Da li želi da ima ovakvu dramu na svakom grend slemu? Pravila postaju sve striktnija. Zato je moje mišljenje da sada treba da odigra Australijan open što bolje, a onda da pokuša da shvati da će mu biti lakše ako se vakciniše.”

“Otac će sigurno zažaliti zbog nekih izjava koje je dao pre nekoliko dana. Činjenica da su takve reči došle iz porodice, nije mu baš pomogla. Njegovi roditelji su veoma emotivni, brat takođe.”

Nekadašnji trener Novaka Đokovića smatra da će publika biti protiv njega, ali on je na to navikao.

“Siguran sam da će biti zvižduka, ali je Novak navikao na to. Uvek je bio ulični borac, morao je da se bori protiv svih, pa i da pobeđuje publiku. Fascinantno mi je da su ga navijači u Njujorku podržali. Publici će biti teško s njim, ali svakim novim mečom će ga prihvatiti. Činjenica je da će imati tešku prvu nedelju.”

Takođe je rekao kako je u kontaktu sa srpskim teniserom.

“Pričao sam s njim i čestitao sam mu, zahvalio mi se na podršci. Međutim, i dalje je u šoku zbog poslednjih dana. Njegov duh je sve bolje, trenirao je… Možda nećete da se složite sa svime što radi, ali morate da poštujete”, izjavio je Beker.

Snima se film o Novaku Đokoviću i svemu što je preživeo u Australiji!

Napišite komentar

view all comments