Barselona dobija napad iz snova!

Fudbaler Mančester Sitija Serhio Kun Aguero, dogovorio je lične uslove sa Barselonom i ostao je samo potpis da kao slobodan igrač od leta pređe na „Kamp Nou“.

Pre nekoliko nedelja iskusni argentinski napadač Serhio Aguero najavio je da će na kraju sezone posle deset godina napustiti plavi deo Mančestera, klub sa kojim je ispisao istoriju i postao prvi strelac od njegovog postojanja.

Ugovor mu ističe na leto, ali je odlučio da ga ne produži već da u 33. godini života pronađe novi izazov, a izbor je pao na Barselonu.

Aguero će se tako pridružiti godinu dana starijem Lionelu Mesiju, koji bi nakon dolaska Đoana Laporte u klub i osvajanja Kupa kralja trebalo da ostane u klubu i naredne sezone, iako se već uveliko govori o promeni sredine, iako će dolaskom Aguera to postati manje verovatno, jer će imati priliku da zaigra sa kumom.

Barselona će dolaskom Aguera rešiti pitanje napadača, a već sada je jasno da dolazak Argentinca značajno umanjuje šanse da klub angažuje Erlinga Halanda.

Aguero će se tako posle 10 godina vratiti u Španiju, zemlju gde je od 2006. do 2011. u dresu madridskog Atletika izrastao u jednog od najboljih napadača današnjice.

Napišite komentar

view all comments