Arteta: ,,Moramo da slušamo igrače”

Trener Arsenala Mikel Arteta rekao je da bi trebalo slušati fudbalere o tome da li su zabrinuti što igraju utakmice dok raste broj zaraženih korona virusom.

U Premijer ligi je prošle nedelje zabeleženo 90 slučajeva zaraze korona virusom među igračima i drugim članovima ekipa, što je rekord otkako je počela pandemija.

Greatodds

Moramo da ih slušamo (igrače). U svemu ovome postoje protagonisti: igrači i navijači. Bez igrača ne možemo ništa da uradimo. Zbog toga moramo zaista da slušamo igrače, pošto oni moraju da budu na terenu dok traje korona virus. Lako je nama da budemo tu i da zahtevamo kada oni moraju da igraju – rekao je Arteta, preneo je “Skaj”.

– Isto je i sa navijačima pošto ova industrija ne bi funkcionisala bez jednog od to dvoje. Zbog toga mislim da bismo morali više da slušamo igrače. Ako oni kažu da se ne brine ozbiljno za njihovu dobrobit, onda to iskreno misle jer nikada to nisu radili na ovaj način. Moramo pažljivo da slušamo jer ne želimo da oštetimo proizvod i neverovatnu ligu koju imamo – dodao je on.

Napišite komentar

view all comments