Američki novinar udario na Jokića: On je najgori MVP ikada!

Kako MVP trka ulazi u sam finiš, sve je više komentara i niskih udaraca na Nikolu Jokića, koji je prvi favorit za dobijanje ovog velikog priznanja.

Pojedini američki novinari poput Nika Rajta pokušavaju na sve načine na omalovaže ono što „Džoker“ radi na terenu u dresu Denver Nagetsa tokom cele sezone.

Tako je on, između ostalog, ustvrdio kako će Jokić biti “najgori MVP“.

“Kad pogledate listu igrača koji su dobijali tu nagradu, a ovo govorim s poštovanjem prema Jokiću, on bi istorijski gledano bio najgori MVP kojeg smo imali u poslednjih 35 godina. Kris Pol to ne bi bio jer je on sve vreme sjajan igrač, a Nikola Jokić je vrlo dobar igrač koji ima sjajnu sezonu.

Ako pogledate da su tu nagradu osvajali Janis Adetokumbo, Stef Kari, LeBron Džejms, Kevin Durant, Derik Rouz pre povrede, a onda da je dobije Nikola Jokić? Ljudi bi zaključili da je to bila čudna sezona“, smatra Rajt.

Usledile su brojne negativne reakcije na ovaj njegov stav, mnogi smatraju da on to radi samo da bi skrenuo pažnju na svoju emisiju.

„Neko mi kaže da ovo radim zbog TV gledanosti. E, pa da vam otkrijem jednu malu tajnu vezanu za televiziju: pričati o Nikoli Jokiću i Denver Nagetsima nije dobro za rejting, ljudi! Tako se ne dovodi najšira publika. Nećete privući TV gledaoce ako pričate o ‘Džokeru’ i Nagetsima!“, rekao je Nik Rajt.

Napišite komentar

view all comments