Aleksej Nikolić o povratku u Partizan

25-godišnji slovenački košarkaš se vratio u redove Partizana nakon epizode u Trevizu. On je crno-beli dres nosio 2018-te godine.

On je doputovao u Beograd iz Slovenije, neće odmah trenirati sa ekipom, ali će se posvetiti individualnim treninzima i postepenom povratku u tim.

Slovenac je prošlu sezonu proveo na pozajmici u Trevizu, a nakon povrede kuka, operacije ovog leta i dugog oporavka spreman je da se vrati u beogradski tim.

U nastavku pročitajte izjavu povodom povratka u Beograd:

„Drago mi je što sam se nedavno konačno vratio u Beograd. U Sloveniji sam se oporavljao od operacije i sada čekam da se priključim timu, da uđem u kontakt… Svi me pitaju kada ću da zaigram. Sve zavisi od toga kako će kuk da reaguje, kako ću da se osećam, hoće li biti nekih reakcija, a ne mogu da znam koliko će to da traje. Najbitnije je strpljenje. Moramo da idemo korak po korak. Nema potrebe da žurimo koliko god bio nestrpljiv da se vratim u takmičarski ritam. Želim što pre da se uigram i upoznam sa sistemom, međutim, svestan sam da moram da imam balans između očekivanja i onoga što mogu da pružim. Verujem da ću uskoro biti u mogućnosti da pomognem i timu i sebi. U principu, sve je u redu, nema većih problema,“ izjavio je Aleksej Nikolić za Sport Klub.

Napišite komentar

view all comments