Adetokumbo: Ne razmišljam o novom ugovoru, fokusiran sam na novu sezonu.

Zvezda Milvokija Janis Adetokumbo izjavio je da je u ovom trenutku fokusiran samo na novu sezonu i da ne razmišlja o novom ugovoru ili promeni kluba.

Grk poručuje da će o novom ugovoru razmišljati kada za to dođe vreme, a sada mu je u glavi samo kako da sebe i svoju ekipu učini boljom.

– Nisam fokusiran na ugovor. Za sada sam fokusiran na novu sezonu, kako da unapredim igru i kako da pomognem mojim saigračima da i oni budu bolji. Pripremam se za prvu utakmicu predsezone protiv Dalasa. Radim šta volim. Volim da treniram. Volim kada radom postanem bolji. Volim da pobeđujem. Šta se dešava van terena, sa agentima i ugovorima, o tome trenutno ne mogu da razmišljam. To je najveća odluka koju ću doneti u životu i to je velika stvar, ali ne mogu sada da se fokusiram na to – rekao je Adetokumbo.

Prošle sezone su stiglo do polufinala Istočne konferencije, ali, Janisa sada ne zanima ništa drugo osim titule.

To nismo bili mi u mehuru. Mi možemo mnogo bolje. Nije bilo ni blizu onoga što možemo. Sada smo fokusirani da to u novoj sezoni i pokažemo. Moramo da budemo najtvrđi. Idemo korak po korak. Niko ne želi da bude šampion više od mene. Uvek igram da budem najbolji. Nikad ne igram da budem drugi – poručio je as Milvoki Baksa.

Kako su saopštili iz NBA lige na svetu, još osam igrača je pozitivno na koronavirus, čime je ukupan broj zaraženih u toku nove sezone 56.

Početna faza testiranja je trajala od 24. novembra do 1. decembra, i u tom periodu je zabeleženo 48 pozitivnih slučajeva na virus.

Nadamo se da ovaj broj neće da raste i da će sezona početi kada je i najavljeno.

Napišite komentar

view all comments