ABA LIGA: Pobeda Zvezde nad Cedevitom. Rezultat ubedljiviji nego što je bila i sama igra! (VIDEO)

U jednom prilično izjednačenom meču, gde su se crveno-beli tek pred kraj odmakli rezultatski, Zvezda je savladala Cedevita olimpiju rezultatom 79:64.

Zvezda se pošteno namučila na ovom meču. Prva četvrtina je bila posebno mučna kada je gost imao i dvocifrenu prednost, ali crveno-beli se nisu predavali.

Posle serije promašaja u crveno-belom taboru, u igru je ušao Luka Mitrović koji je vezao sedam poena i taj način probudio ostatak tima. Od tog momenta su se stvari promenile.

Videli smo rezultatsku klackalicu  sve do samog kraja četvrte deonice, posle koje je Crvena zvezda na kraju bila trijumfovala. U četvrtoj četvrtini Zvezda je odigrala jaču odbranu, tu četvrtinu ubedljivo dobila i došla do svakako zaslužene pobede.

Odličnu rolu je imao Kalinić što se od njega i očekuje, pošto je do sada pokazao da je lider ekipe na svakom meču, ali sada smo najzad dočekali i konkretnu ulogu Ostina Holinsa, koji je meč završio sa 13 poena. Zvezdin Amerikanac je odigrao odličan meč, a treba istaći i Ognjena Kuzmića koji je ostvario dabl-dabl učinak sa 10 poena i 12 skokova sa indeks korisnosti 20.

Dabl-dabl učinak je imao i Kalinić sa 11 poena i 12 skokova. Dvocifreni su još bili Mitrović sa 13 i Nikola Ivanović sa 12.

Napišite komentar

view all comments